CES 2015 - LG püüab pilku iseparaneva nõgusa telefoniga

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG Flex2
LG Flex2 Foto: LG

LG tutvustab Las Vegases toimuval rahvusvahelisel CES tehnoloogiamessil oma uut nutitelefoni G Flex2. 

Esimene G Flex sai oma innovatiivse disaini ja erilise mõtteviisiga väga positiivse tagasiside osaliseks. Aasta hiljem esitletav G Flex2 on oma eelkäijast kaasaegsema disainiga, kiirem ning mugavam. LG G Flex2 nutitelefonil on sihvakam ja stiilsem kere ning võimas 64-bitine Octa-Core protsessor. Selle 5,5-tolline ekraan näitab Full HD pilti ning täiustatud tarkvara sisaldab selliseid uusi rakendusi nagu Gesture View ja Glance View. G Flex’ilt tuttav unikaalne iseparanev tagakaas on täiustatud kujul olemas ka G Flex2 nutitelefonil, olles veelgi kiirem ja efektiivsem.

G Flex2 on oma eelkäijast, millel on 700mm raadiusega nõgusus, veelgi edasi arenenud. Uus nutitelefon sisaldab endas rohkem nõgusaid kihte, mille raadiused ulatuvad 400-700 millimeetrini esi- ja tagaküljel, külgedel ning ülevalt alla. Dünaamilised kumerad kihid annavad G Flex2-le sihvakama ja dünaamilisema välimuse.

Telefoni ergonoomiline disain toob mikrofoni suule lähemale ning püüab sellega heli paremini, kui tavalised nutitelefonid, mis lasevad läbi mikrofoni rohkem ümbritsevat müra. Õhemaks tehtud 5,5-tolline nõgus ekraan on ilus nii silmale kui ka mugav käes hoida. Ekraani 700mm raadiusega nõgusus muudab ekraanilt sisu vaatamise iga nurga alt mugavaks. Telefoni tagumise poole 650mm raadiusega nõgusus tagab aga mugavama käes hoidmise ning taskusse mahtumise. Ekraani resolutsioon on tõstetud 1080p Full HD-ni, mis muudab kõik kasutajakeskkonna detailid teravaks ja elavaks. P-OLED ekraan, mis annab G Flex2 nutitelefonile selle unikaalse kuju ning vastupidavuse, on veelgi täpsem, kui G Flexil. 

G Flex2 on esimene nutitelefon, millel on Qualcomm Snapdragon 810 64-bitine Octa Core protsessor – kiireim Android 5.0 operatsioonisüsteemile optimeeritud protsessor, mis hetkel mobiilsetele seadmetele saadaval. See muudab nutitelefoni eriti kiireks ja efektiivseks. G Flex2 ekraaniklaas on ligi 20 protsenti vastupidavam tänu LG poolt arendatud spetsiaalsele keemilise töötluse tehnoloogiale.

Iseparanev tagus, tänu millele näeb telefon hoolimata igapäevakasutusest tulenevatest kriimustustest  alati uus välja, on täiustatud paranema veelgi kiiremini. LG vähendas paranemisaega kolmest minutist 10 sekundini toatemperatuuril.

G Flex2 nutitelefonil on ka LG G3 nutitelefonilt tuttav ning vaid LG nutitelefonidel saadaolev laseriga autofookusega kaamera. See tehnoloogia aitab G Flex2 telefonil hästi pilte teha ka hämaras, mõõtes kaamera kaugust pildistatavast objektist laserkiirega. Tänu LG OIS+ tehnoloogiale ja LED topeltvälgule teeb G Flex2 pilte, mis võivad konkureerida ka enamike kompaktkaamerate tehtud fotodega.

LG G Flex2 on alates jaanuari lõpust saadaval Korea turul ning seejärel mujal põhiturgudel. Telefoni müüaks kahes värvivalikus: hõbe ja punane.

LG G Flex2 tehnilised andmed:

Protsessor: Qualcomm® Snapdragon™ 810 protsessor 2.0GHz 64-bit Octa-Core CPU
Ekraan: 5.5-tolline Full HD nõgus P-OLED (1080 x 1920 pikslit / 403 ppi)
Mälu: 16/32MB eMMC ROM / 2GB DDR4 RAM / microSD kaardipesa (kuni 2TB)  
Kaamera: Tagumine 13.0MP, OIS+ ja Laser Auto Focus / Tagumine 2.1MP
Aku: 3,000mAh (sisseehitatud)
Operatsioonisüsteem: Android 5.0 Lollipop
Mõõtmed: 149.1 x 75.3 x 7.1-9.4mm
Kaal: 152g
Võrk: 4G / LTE / HSPA+ 21/42 Mbps
Ühenduvus: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1, NFC,
SlimPort, A-GPS / Glonass, USB 2.0
Värvivalik: hõbe, punane 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles