Metaprindi tegevjuhist sai aasta noor juht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlemine tervitamisel
Kätlemine tervitamisel Foto: Caro / Scanpix

Täna anti noore juhi preemia üle Martti Lemendikule, kes on AS Metaprint tegevjuht. 

Martti on 38 aastane ja töötab Metaprindis 1998. aastast, viimased 7 aastat tegevjuhi ja juhatuse liikmena. Martti juhtimisel on firma arenenud Euroopa üheks juhtivaks aerosoolpakendite tootjaks. Igal aastal on investeeritud tehnoloogiasse ja töötajatesse, tänu millele on hoitud kõrge tootlikuse taset. Ettevõttes on 220 töötajat, 2013 aasta käive oli 40,6 miljonit eurot ja puhaskasum 5,1 miljonit eurot. Martti tegeleb aktiivselt spordiga ja tema peres kasvab 4 last, teatas Tallinna Direktorite Klubi. 

Noore Juhi Preemiat annab välja Tallinna Direktorite klubi alates 2013. aastast.

Preemia kandidaadiks võib esitada kuni 40 aastast eesti päritolu tippjuhti, kes juhib edukalt Tallinnas või Harjumaal tegutsevat ettevõtet. Preemia on mitterahaline ja teenib eesmärki tunnustada noore juhi rolli ühiskonnas.

2013. aastal anti noore juhi preemia ASi Glamox HE juhatuse esimehele Meelis Petersonile. Meelis töötab Glamox-is  1998. aastast ja on alates 2002.a  tippjuht. Tema juhtimise all on firma käive kasvanud 4 korda, kusjuures töötajate arv on kasvanud ainult 10 protsenti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles