Vaata, millised olid kinnisvaraportaali aasta populaarseimad kuulutused

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnakodu Tallinnas
Linnakodu Tallinnas Foto: KV.EE

Kinnisvaraportaal KV.EE tõi välja 2014. aasta vaadatuimaid kodusid, mis olid aasta jooksul müügis või üürile anda. Kõige vaadatumate kuulutuste seas on väga soodsad pakkumised kui ka meedias laineid löönud rikaste ja kuulsate kodud. Enim vaatamisi koguvad ilusate piltidega elamised ning erakordsed ja põnevad pakkumised.

Kui majade puhul tundub olevat määravaks faktoriks hea ja soodne ruutmeetri hind, siis majaosade puhul leiab enim vaadatute hulgast pigem kallimaid, kuid sealjuures väga hubaseid, paarismajade- ja ridaelamute bokse.

Nii müügikorterite kui ka üürikorterite puhul pälvivad tähelepanu eelkõige väga soodsad pakkumised või siis vastupidiselt erakordselt ilusad, kuid pigem kallimad elamispinnad.

  1. Meedias laineid löönud Legomaja. Tegemist oli Lego reklaamikampaaniaga.
  2. Põhjalikult renoveeritud privaatne maja koos suure krundiga Tallinna lähedel, mille ruutmeetri hind püüdis huviliste pilku.
  3. Väga hea stiilitunnetusega majaosa Põhja-Tallinna idüllilises tupiktänavas.
  4. Skandinaavia stiilis hubane kodu paarismajas, kus kvaliteetsele sisekujundusele lisaks avalduvad vaated  kõrghaljastutud hoovi. 
  5. Hubane ja maitsekalt sisustatud perekodu Tartumaa rahulikus aedlinnas.
  6. Elegantne linnakodu Tallinnas, kus puhastatud ja esile toodud paekivisein loob industriaalset meeleolu.
  7. Ilma vahendus- ning lepingutasudeta miniatuurne üürikorter Tallinnas otse omanikult, mis pälvis rohkesti tähelepanu soodsa hinna tõttu.
  8. Avar uus üürikorter Tallinna vanalinna külje all otse omanikult. Korteri asukoht, vaated ning parkimiskoht ja panipaik maa-aluses garaažis tõstsid ka korteri üürihinda.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles