Murdoch plaanib interneti tappa iPadile ja mobiilile mõeldud lehega

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rupert Murdoch
Rupert Murdoch Foto: AP / Scanpix

Meediamagnaat Rrupert Murdoch plaanib välja tulla uue ajalehega, mis on mõeldud iPadist ja mobiiltelefonist lugemiseks ning mis peaks mehe idee kohaselt teised online-väljaanded põrmustama.

News Corporationi tegevjuht Rupert Murdoch on pähe võtnud ambitsioonika plaani luua uus rahvusvaheline digitaalne ajaleht, mida hakatakse eksklusiivselt levitama vaid iPadi taoliste tahvelarvutite ja mobiiltelefonide kaudu, kirjutas businessinsider.com.

Muidugi on ajalehe sisu selle lugejale tasuline.

Algatus, mis konkureerib otseselt New York Times’i, USA Today ja teiste riiklike väljaannetega, on mõne meediaorganisatsiooni viimane suur katse jõuda lugejateni läbi uute seadmete, mille abil on uudiseid võimalik tarbida käigu pealt.

79-aastase Murdochi sõnul peaks see meelitama lehti lugema ka noori inimesi, kes tarbivad uut tehnikat, sest iPodi turuletulekuga muudeti senist muusikakuulamise viisi ja Murdochi arvates muudab iPad tarbijate lugemisharjumusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles