Supermarket toob veebis tellitud kauba autosse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise supermarket toob kauba kliendi asemel nüüd ise autosse
Inglise supermarket toob kauba kliendi asemel nüüd ise autosse Foto: SCANPIX

Täna alustas Suurbritannia supermarketite kett Tesco uudse teenusega, kus klient saab veebis tellitud toidukauba kätte ilma autost väljumata.

Selleks peab klient sõitma spetsiaalsele alale kaubandusekeskuse juures varem paikapandud kahetunnise ajavahemiku kestel, kuhu poetöötaja talle kauba otse autosse toob. Kauba eest maksmine toimub veebis. Ühe sellise ostukorra eest maksab klient teenustasuna 38 eesti krooni, kirjutab marketingweek.co.uk. Võrdluseks: kui tellida toidukraam veebis ja lasta see koju tuua, algab teenustasu Tescos 57 kroonist.

Tesco on positsioneerinud kõneks oleva teenuse «click & collect» (tõlkes «kliki ja kogu kokku» - T.L.) tavaliselt koos väikelastega poodlevatele lapsevanematele ja aega väärtustavatele kontoriinimestele.

Täna avati teenus kasutamiseks ühes Tesco marketis, edu korral võib see muutuda kättesaadavaks üle kogu riigi ka teistes keti kauplustes. Teadaolevalt pole sellist teenust supermarketites varem pakutud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles