The Times kaotas 1,2 miljonit lugejat

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment The Timesi kodulehelt
Fragment The Timesi kodulehelt Foto: The Times Online

Lisaks suurele lugejanumbri langusele on The Timesi veebiväljaannetel viibitav aeg viimase kolme kuuga poole võrra kahanenud.

Ajalehe The Times äripäevase ja laupäevase veebiväljaande lugejaskond on UKs kukkunud 1,2 miljoni inimese võrra, kirjutas mediaweek.

Veel maikuus, kui võrguväljaanne oli tasuta loetav, ulatus külastatavuse arv 2,79 miljonini, mis tähistas ka kolme varasema kuu suurimat lugejanumbrit.

25. mail löödi aga Timesi ja Sunday Timesi veebilehed lahku ning 2. juulil hakati seal olevate artiklite lugemise eest inimestelt raha küsima.

ComScore andmetel ulatus kahe võrguväljaande maikuine unikaalsete külastajate arv 2,79 miljonini, juunis 2,22 miljonini ning juulis vaid 1,61 miljonini.

Keskmine veebilehel viibimise arv ühe inimese kohta ulatus mais 7,6 minutini, juunis 5,8 minutini ja juulis vaid nelja minutini.

Lehekülje vaatamine, mis mais ulatus veel 29 miljonini, langes juulis üheksa miljonini. Juunis ulatus see 20 miljonini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles