Saarlased koguvad praeguse parvlaevaühenduse säilitamiseks allkirju

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allkirjade kogumise aktsioon petitsioon.ee lehel.
Allkirjade kogumise aktsioon petitsioon.ee lehel. Foto: petitsioon.ee

Leisi valla elanik Tuuli Pärtel algatas petitsioon.ee lehel allkirjakogumise praeguse saarte ja mandri vahelise parvlaevaühenduse säilitamise poolt, kirjutab Saarte Hääl.

«Mind ei huvita poliitikute-rikkurite mängud, aga kui riik toob liinile väiksemad praamid, kus tuleb autosid taskutesse ja riiulitele ajada ning autod ei saa korraga peale-maha sõita, siis oleme varsti vene ajas tagasi ja seisame tundide kaupa järjekordades,» ütles Pärtel.

Pärteli sõnul otsustas ta petitsiooni algatada just seetõttu, et riigiametnikud, kes maksumaksja kulul elavad, ei oska targalt otsustada ja loobivad pidevalt rahva raha tuulde.

Petitsiooni eesmärk on kokku saada 10 000 häält. Praegu on kokku kogutud pea 700.

Saaremaa Laevakompanii (SLK) ega selle suursaarte ja mandri vahelist ühendust opereeriv tütarfirma Väinamere Liinid pole selle petitsiooni algatajateks ega initsiaatoriteks, vahendas SLK pressiteenistus Postimehele ettevõtte juhatuse esimehe Tõnis Rihvki sõnu.

«Ju siis oleme midagi hästi ja õigesti teinud, kui inimesed praeguse ühendusega rahul on,» sõnas Rihvk.

Tuuli Pärtel on Leisi vallavolikogu liige, väikeettevõtja. Aastani 2012 kuulus ta Keskerakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles