Video: venelased süüdistavad rubla vabalanguses valitsust ja lääneriike

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lihtsate Vene kodanike arvates on rahvusvaluuta vabalanguses süüdi valitsus ja lääneriigid, vahendab Reuters.

Majanduse olukord on osades tekitanud patriootlikke tundeid, teised aga muret ei tunne.  

«Ažiotaaž tuleb ära lõpetada. Nii ei tohi. Nüüd hakkavad inimesed sularaha välja võtma ja kõike ostma. Meil ju ei jätku kaupu. Mis see siis on, pankrotis oleme. See kõik toimub sellepärast, et USA tahab meie presidenti maha võtta,» jutustas Moskvas elav Aleksandr.   

«Hinnad on hakanud tõusma, kuid mina seda ei tunneta, mind ei mõjuta see mitte mingil moel. Seega ma ei muretse, kas rubla tõuseb või mitte,» rääkis Moskvas elav Nikita.   

Nad püüavad meie maad, meie Venemaad, pigistada. Ma sooviks, et inimesed oleksid patriootilisemad, et rohkem inimesi tahaks sellel maal elada, seda armastada ja teha kõik, et meie inimestel oleks parem,» jutustas Anastassija Vinogradova.    

Samal ajal on aga ka inimesi, kel pole valitsuse jõupingutustesse erilist usku. «Meid tabati ootamatult. See on kõik nii, sest meie poliitikud alustasid mängu, mida nad poleks tohtinud alustada. Kahjuks on ikka nii, et tavainimesed on need, kes seetõttu kannatavad,» lisas Vinogradova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles