Ergo juht lahkub ametist

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvahelise tantsupäeva balletigalal MAI MURDMAA 75 anti üle ka ERGO tantsuauhinnad parimale naistantsijale ja meestantsijale. Pildil ERGO kindlustuse juhatuse liige MAARIKA LIIVAMÄGI
Rahvusvahelise tantsupäeva balletigalal MAI MURDMAA 75 anti üle ka ERGO tantsuauhinnad parimale naistantsijale ja meestantsijale. Pildil ERGO kindlustuse juhatuse liige MAARIKA LIIVAMÄGI Foto: Peeter Langovits

ERGO juhatuse liige ja ERGO Eesti juht Maarika Liivamägi otsustas ERGO Insurance SE ja ERGO Life Insurance SE Balti seltside juhatuse liikme kohalt lahkuda.

Maarika Liivamägi alustas tööd ERGO juhatuse liikmena 2011. aastal, vastutades ettevõtte müügi ja turunduse eest Balti riikides. Sellesse aega jäid pangandusalaste koostööprojektide algatamine, mh laenukindlustustoote väljatöötamine Nordea klientidele, samuti kolme Balti riigi müügistrateegia loomine ja käivitamine.

«Minu töö ERGO-s jäi ajale, mil Eesti majandus oli taastumas sügavast surutisest ning ega kindlustussektorgi sellest puutumata jäänud. ERGO majandustulemused kinnitavad, et tulime neist aegadest välja parimal võimalikul moel, seega annan teatepulga üle kerge südamega – mu meeskond Baltikumis on teinud väga head tööd,» kommenteeris Maarika Liivamägi.

Liivamägi asemele astus detsembrist ERGO vastutav aktuaar Tarmo Koll. Pikaajalise kindlustustöö kogemusega ERGO Insurance SE vastutav aktuaar Koll asus ERGO Insurance SE uue juhatuse liikme ja Eesti tegevjuhina ametisse 1. detsembrist ning ERGO Life Insurance SE juhatuse liikmena 11. detsembrist. ERGO kindlustusseltsides töötab ta juba aastast 2000.

Tarmo Koll on Eesti Aktuaaride Liidu liige. Ta on lõpetanud Tartu ülikooli magistrikraadiga matemaatikas. Samuti on ta õppinud Göteborgi tehnikaülikoolis ja Pompeu Fabra ülikoolis Barcelonas.

ERGO Balti riikide kindlustusseltside juhatusse kuuluvad esimees dr. Kęstutis Bagdonavičius ja liikmed Tarmo Koll, Ingrida Kirse, Deniss Sazonovs ja Saulius Jokubaitis.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles