Üleskutse: kiida oma tööandjat

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal valiti Unistuste tööandjaks sisekaitseakadeemia ja selle rektor Lauri Tabur.
Eelmisel aastal valiti Unistuste tööandjaks sisekaitseakadeemia ja selle rektor Lauri Tabur. Foto: Peeter Langovits

Juba teist aastat valitakse Eestis unistuste tööandjat, kelleks saab organisatsioon, mis on suutnud oma sisekliima ja töökultuuri kujundada töötajaid inspireerivaks ning motiveerivaks.

Sarnaselt eelmise aastaga algab konkurss töötajate kiitmisvoorust, kuhu oodatakse kõigi nende Eestimaa töötajate panust, kes oskavad oma tööandjat kiita vähemasti ühe asja eest.

««Unistuste tööandja»  on tiitel, mida igatsevad ilmselt paljud ettevõtted, kuna see näitab ju töötajatele selgelt kätte, et selles organisatsioonis mõistetakse töötajate vajadusi ja osatakse neid rahuldada,» selgitas konkursi eestvedaja Anu-Mall Naarits.

Tööandjat saab kiita SIIN kuni 19. detsembrini, aga ootame kiitusi ka Postimehe kommentaariumi!

Ka ettevõtted ise saavad oma kandidatuuri konkursile üles seada, laekunud avaldused vaatab üle ekspertidest žürii, kes valib jaanuari keskpaigaks välja viis finalisti: kolm erasektorist, ühe mittetulundus- ja ühe avalikust sektorist.

Žüriisse kuuluvad PARE juhatuse esimees Milvi Tepp,  Eesti Kaitseväe Värbamiskeskuse juhataja Lauri Kurvits, EV 100 turundus- ja kommunikatsioonijuht Anneli Ohvril, Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi jätkusuutliku töökeskkonna valdkonnajuht Heidi Solba ja CV Keskus OÜ värbamisosakonna juhataja Renita Käsper.

Kõigi inimeste vahel, kes oma tööandjat konkursi lehel kiidavad, loositakse välja tasuta pääse 22. jaanuaril toimuvale Unistuste Tööandja konverentsile, kus tehakse muuhulgas teatavaks ka Unistuste Tööandja 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles