Ametist vabastatud pankrotihaldur endiselt tööpostil

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Puka vallavanem läheb kohtu alla. Pilt on illustratiivne.
Endine Puka vallavanem läheb kohtu alla. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Usalduse kaotusele viidates osaühingu Select Oil NV pankrotihalduri ametist vabastatud Terje Eipre esindab mainitud firmat endiselt edasi, kuna lükkas otsuse vaidlustamisega selle jõustumise edasi.

Viru maakohus vabastas Eipre Select Oil NV pankrotihalduri kohalt tänavu mai lõpus, kuna eelistas väidetavalt ühe võlausaldaja huve ülejäänud asjaosaliste ees.

Eipre vaidlustas otsuse, mis lubas tal tööd jätkata ning läinud teisipäeval toimunud teisel kohtuistungil mainitud firmat esindada.

Mainitud kohtuasi puudutab Select Oili hagi T.R. Tamme Auto OÜ vastu. Firmad sõlmisid 2006. aastal müügilepingu, mille kohaselt Tamme Auto müüs Select Oil NV-le hoonestusõiguse Aseri sadamale hinnaga 62,8 miljonit krooni, millest 31,3 miljonit krooni tasus ostja enne lepingu allkirjastamist.

Select Oil NV taganes Tamme Autoga sõlmitud lepingust kui selgus, et Tamme Auto esitas teadlikult lepingu objekti kohta valeandmeid ning sadama tegelik väärtus on 2-2,5 miljonit krooni, mille kohta on olemas vastav eksperthinnang. Select Oil NV nõuab kohtus tagasi esimest osamakset ja viiviseid.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles