Hotell Londonis kattis seminariruumi põranda muruga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Crowne Plaza hotelli seminariruum Londonis
Crowne Plaza hotelli seminariruum Londonis Foto: SCANPIX

Loomingulise mõtlemise stimuleerimiseks saavad äriinimesed Suurbritannia Crowne Plaza hotellides võtta end paljajalu ja külitada ajurünnaku ajal ehtsal murul.

Hotelli juhtkond sai muruidee ühest uuringust, mille järgi kaotab 40 protsenti töötajatest tähelepanufookuse juba koosoleku esimese 20 minuti jooksul, mis tuleneb ka igavast ümbrusest, kirjutab newslite.tv.

«Teame kõik omast kogemusest, et kuigi koosolekud peaksid olema produktiivsed ja nauditavad, on mõned koosolekud väga vähe inspireerivad,» märkis Eleanor Conroy hotelli juhtkonnast.

End eluoskuste konsultandiks nimetav ja paljajalu murul käimist uurinud Angela Whitlock leiab, et igaüks peaks vahest kingad jalast viskama, et murul jalutades taaselustada lapsepõlve tundeid, kus loomingulisus voolas vabalt ilma, et liiga palju reegleid seda takistaks.

Uudise ilmutanud portaal näeb asja juures ka üht nõrka kohta, nimelt, kuidas meeldib hotellikülastajatele kohtuda iga kahe nädala tagant aednikuga, kui see muruniidukiga fuajees ja liftides ukerdab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles