ESET pakub Facebooki kasutajatele tasuta turvateenust

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ESET Online Scanner
ESET Online Scanner Foto: Kuvatõmmis

Arvutiturvalisust pakkuv ettevõte esitleb Facebooki programmi ESET Online Scanner, mis on mõeldud kõigi Facebooki kasutajate pahavara eest kaitsmiseks. 

ESET, ennetava digitaalse kaitse maailmaturu liider, on liitunud Facebooki pahavara-vastase ettevõtmisega ning teeb programmi ESET Online Scanner kõigile Facebooki kasutajale tasuta kättesaadavaks. ESET-i lahendus võimaldab kasutajatel skaneerida ja tuvastada ning ohutult eemaldada pahavara, mida postitatakse Facebooki kontodele nakatunud arvutiga sisse logimise tulemusel. Facebooki ESET Online Scanner käivitatakse täna ja see on saadaval kõigile Facebooki kasutajatele.                                                 

«Meie eesmärk on pakkuda kasutajatele õiget tehnoloogiat, mis parendaks meie teenust ja kaitseks paremini kasutajate seadmeid. Facebooki ESET Online Scanner vähendab olulisel määral pahavara peitvate linkide osakaalu kõigi nende triljonite klikkide seas, mis Facebookis iga päev tehakse,» sõnab Chetan Gowda Facebookist.

Facebooki ESET Online Scanner töötati välja eesmärgiga tuvastada ja puhastada Facebooki kasutajate nakatunud arvuteid. «ESETil on hea meel pakkuda oma teenuseid kogu maailma Facebooki kasutajatele. Programmi väike mõju süsteemikasutusele ja ESETi tipptasemel tuvastustehnoloogia garanteerivad tasuta tõhusa ja lihtsa tuvastustöö,» sõnab Ignacio Sbampato, ESETi müügi- ja turunduse vanemametnik.

Kui Facebooki kasutaja oma kontole sisse logib, otsib Facebook kahtlase tegevuse märke – näiteks kasutaja sõpradele spämmikirjade või nakatunud linkide saatmine. Kui selline tegevus ilmneb, kuvab Facebook sõnumi, millega kasutajale pakutakse võimalust käivitada Facebooki ESET Online Scanner – programm käivitub otse Facebookis endas ilma mingi tasu ega katkestuseta töös.

Skänneri allalaadimisel ja käivitamisel võib kasutaja Facebooki ja muid võrguteenuseid edasi kasutada ilma, et teenuse kiirus kannataks. Kui skaneerimine on lõpetatud, kuvab Facebook teate ja kasutajal on võimalik skänni tulemusi vaadata. Pahavara tuvastamise korral algab puhastamine pärast skaneerimise lõppu. Pärast seda näidatakse kasutajale tulemust ja kuvatakse link www.eset.com.

Facebooki teenus põhineb tasuta programmil ESET Online Scanner, mis kaitseb võrgus miljoneid kasutajaid. Rohkem kui 44 miljonist skännist tuvastas ESET Online Scanner pahavara edukalt peaaegu pooltel juhtudel.

Kuidas Facebooki ESET Online Scanner töötab?
•         Programm töötab ainult Facebookis.
•         Facebook tuvastab, et kasutaja on nakatunud
•         Järgmisel sisselogimisel pakutakse kasutajale pahavaravastase skänni käivitamist
•         Skaneerimine töötab eraldi aknas, milles kuvatakse ESETi ikoon ja link ESETi veebilehele
•         Kasutaja võib Facebooki kontole tagasi pöörduda, pärast skaneerimise lõppu kuvab Facebook sellekohase teavituse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles