Kümned Glaskeki kliendid ootavad tellimuste täitmist

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Glaskeki tootmine läinud aasta aprillis.
AS Glaskeki tootmine läinud aasta aprillis. Foto: Margus Ansu.

Pankrotistunud aknatootja AS Glaskeki kümned kliendid ootavad ettevõttelt siiani tellimuste täitmist ning tehtud ettemaksude tagastamist.


ASi Glaskek pankrotihaldur Eha Pehk ei osanud samas öelda, mis kõnealuste klientide tellimustest ning klientide poolt tehtud ettemaksetest saab.

Pankrotihalduri kinnitusel ei saa ettevõtet puudutavate küsimuste kohta öelda midagi konkreetsemat enne 26. augusti, mil toimub Glaskeki võlausaldajate koosolek. Seal peaksid võlausaldajad otsustama, mis saab Glaskekist edasi.

Hetkel puudub pankrotihalduril ka täpne ülevaade selle kohta, paljude klientide tellimused on jäänud Glaskeki poolt täitmata ning kui suures ulatuses on kliendid nende tellimuste eest tasunud ettemaksu.

Küll tõdes Pehk, et päevas pöördub tema poole keskmiselt 40 Glaskeki klienti, kes tunnevad muret oma tellimuste ning ettemaksete käekäigu pärast. Osadele klientidele lubati ettevõttest veel selle kuu alguses nende tellimuste täitmist.

Kohus kuulutas AS Glaskeki pankroti välja 11. augustil.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles