Neli küsimust, mida edukad inimesed endalt küsivad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukad inimesed loevad iga päev
Edukad inimesed loevad iga päev Foto: SCANPIX

Igaüks võib elus oma eesmärkidele lähemale jõuda. Kasuks tuleb, kui küsida iga päev endalt need neli küsimust, vahendab LinkedIn.

1. Kas sa loed igapäevaselt? Lõviosa edukatest inimestest loeb vähemalt pool tundi iga päev. Lapsepõlves meenutati kõigile, et lugemine on väga oluline ja aitab elus edasi. Inimesed, kes on olnud oma täiskasvanuelus edukad, ei ole seda unustanud.

2. Kas sa oled hiljuti osalenud mõnel arendaval kursusel? Edukad inimesed usuvad elukestvasse õppesse ja enese arendamisse. Nad teavad, et nende edu sõltub neist enestest ja nad peavad olema nii tublid, kui nad vähegi suudavad.

3. Kas sinu eesmärgid on kirja pandud ja kas sa viskad neile iga päev pilgu peale? Kõik algab sihtide seadmisest. Eesmärgid on aga täiesti kasutud, kui neid ei panda kirja.

4. Kas sul on mentor, sõber või nõustaja, kes aitab sul seatud kursil püsida ja kellega sa oma arengutest räägid? Eesmärkide poole liikumine läheb märksa ladusamalt, kui pead edusammudest kellegi aru andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles