Uued tooted lihasõpradele

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued tooted.
Uued tooted. Foto: Tarbija24

Rakvere lihatööstus teatas liharikaste veiselihasardellide, Tallegg kahest broilerilihast minutipihvi ning Rannarootsi kestata verivorstide poelettidele jõudmisest.

Rakvere kõrge lihasisaldusega tootesarja Lihakas lisandusid veiselihast valmistatud sardellid, mille lihasisaldus on 75 protsenti. Sardellide valmistamisel on kasutatud taisemat veiseliha, maitseainesegu ning ülesuitsutamist.

Kodumaine linnulihatootja Tallegg lisas oma sortimenti aga kaks erinevat värske broileriliha minutipihvi.

Kanalihast valmistatud minutipihv on tervest fileest lõigatud ning läbi haamerdatud õhuke steik. Teiseks Talleggi uueks tooteks on libliklõike pihv, mis on samuti tervest fileest poolitatud, kuid jäetud lõpuni lõikamata. Tulemuseks on suur fileesteik, millest saab hästi valmistada täidetud kanarulle või -taskuid. 

Rannarootsi lihatööstus tõi poelettidele kestata verivorstid. Kestata (ehk sooleta) verivorsti on lisatud liha, et see koos seisaks. Rannarootsi põhjendab valikut sellise toote lettidele toomisega sellega, et jõululauas on palju neid, kes just soole pärast verivorsti söömata jätavad – eriti laste seas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles