Leiburi tegevjuhiks saab Asso Lankots

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asso Lankots.
Asso Lankots. Foto: Leibur

23. augustil alustab Leibur ASi tegevdirektorina tööd Asso Lankots, kes varem töötas samas müügi- ja turundusdirektorina.


«Leibur on Eesti toiduainetööstuse üks tuntumaid ettevõtteid ja hinnatuimaid kaubamärke. Ettevõtte senise edu taga on olnud toidu tervislikkusest lähtuv, mitmeküllaste maitseomadustega leiva-saia väljatöötamisele suunatud järjepidev tootearendus ning väga efektiivne kaasaegne tootmiskorraldus ja juhtimine,» rääkis Lankots.

Ta lisas, et Leiburi kvaliteet on leidnud tunnustust ka väljaspool Eestit. «Varustame igapäevaselt oma toodetega Soome, Läti ja Leedu turge, samuti teeme pidevat tööd uutele eksportturgudele sisenemiseks. Luban, et Leibur jätkab maitsvate ja tervislike pagaritoodete küpsetamist ning on jätkuvalt tarbijate ja koostööpartnerite eelistatuim pagaritöökoda.»

Lisaks Leiburi tegevdirektori ametile saab Lankots ka pagaritööstuskontserni VAASAN värskete pagaritoodete ärivaldkonna Eesti juhiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles