Klubilised kutsusid maksuametnikke tantsule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Maksuamet viib ööklubides läbi töötajate kontrolli, mille käigus lustlikud külastajad üritasid neid tantsule meelitada. Siiani on 11 protsenti töötajast olnud registreerimata. 

Eelmisel reedel külastasid ametnikud kokku 23 Tallinna kesklinna ja vanalinna ööklubi, kus kontrolliti ööklubide personali (sh baarmenid, turvatöötajad, klienditeenindajad) töötamise registreerimist. Enamjaolt suhtusid ööklubide töötajad ametnike tegevusse mõistvalt ja olid igati koostöövalmid.

«Külastajate seas tekitasid meie ametnikud aga pigem elevust. Harvad ei olnud juhused, kus lõbusas meeleolus lõbustusasutuste külastajad väljendasid soovi MTA ametnikele kokteile osta ja neid tantsule kutsuda, millest meie töötajad loomulikult viisakalt keeldusid,» jagas amet Facebookis.

MTA ametnike tegevusest öises Tallinnas olid positiivselt üllatunud ka Soome turistid, kes kodumaal ei olnud maksuhalduriga sellistes oludes kohtunud.

Kokku tuvastati ööklubides 216 isiku töötamine, kellest registreerimata oli 23 isikut (11 protsenti). Kohapeal väljastati nõuete rikkumise eest kolm trahviotsust ning viie äriühingu rikkumise suhtes alustati väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles