Forum Cinemas on valmis Apolloga võistlema

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forum Cinemas juht Kristjan Kongo
Forum Cinemas juht Kristjan Kongo Foto: Mihkel Maripuu

Forum Cinemase kinoketi Balti juht Kristjan Kongo ütles Apollo kinoketi ambitsioonikat laienemisplaani kommenteerides, et ka nemad jätakavad laienemist ja oma kinode kvaliteedi tõstmist.

«Tartu osas ei ole me kindlasti alla andnud ning tegeleme uute väljunditega edasi. Ühel või teisel moel tuleme ka Tartus uue kinoga lagedale, sest Tartu on meie jaoks strateegiline turg,» ütles Kongo kommenteerides Apollo kino väidet, et Lõunakeskuse laienduse kino hakkavad pidama nemad.

Lisaks ütles Apollo juhatuse liige Mauri Kristjan Dorbek eile Postimehele, et alates 2016. aastast võtavad nemad üle Narvas asuva Forum Cinemase kino. Kongo seda väidet ei kinnitanud, aga ei lükanud ka ümber.

«Narva osas meieni ametlik teade ei ole jõudnud ning toimetame seal edasi, kuni kino on meie. Kui midagi peaks 2016. aastal muutuma, otsime endale kindlasti alternatiivse lahenduse. Loodan, et keskus siiski ühel hetkel mõistab, et Forum Cinemase kinoketi näol on tegemist Põhja-Euroopa suurima kinoketiga (kuna kuulume Nordic Cinema Groupi koosseisu) ning oleme ka pikas perspektiivis tõsiseltvõetav äripartner,» selgitas ta.

Kongo ütles, et lisaks laienemisele on Forum Cinemasele äärmiselt oluline ka kinos pakutav üleüldine kvaliteet ja sama tähtis on tootlus ettevõtte omanikele. «Seetõttu oleme ka rohkem kaaluvad oma uute projektide osas ning otsused langetame kogu turu tulevikku ja trende silmas pidades,» ütles ta.

Uute projektide kõrval panustab Forum Cinemas Kongo sõnul ka varasemast rohkem olemasolevate kinode uuendusele, et kliendile pakutava elamuse taset veel enam tõsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles