Hääl ostab Alexela välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiti Hääl.
Heiti Hääl. Foto: Peeter Langovits

Alexela Grupi juhtkonna valdusettevõte Kadaka Varahalduse AS omandab pool Alexela Grupist. Tehing jõustub peale Konkurentsiameti loa saamist.

Heiti Hääle sõnul on pikaajalise äripartneri Igor Bidilo väljumine Alexelast kõigi osanike ühisel otsusel ettevõtte tuleviku jaoks vajalik samm.

«Viimaste aastate jooksul on Alexela Grupp väga kiiresti arenenud ja meie partnerite roll selles protsessis on olnud märkimisväärne,» sõnas Heiti Hääl pressiteate vahendusel. Tehingu hind on vastavalt kokkuleppele konfidentsiaalne. Hääle sõnul kaasfinantseerib partnerite väljaostu pankade sündikaat. «Eelkokkulepped on sõlmitud ja lõpliku tehinguni jõutakse lähiajal,» sõnas Hääl.

Kadaka Varahaldus on Alexela Grupi juhtkonna kontrolli all olev ettevõte, mille aktsionärid on Heiti Hääl, Marti Hääl, Juhan Parmas, Aarto Eipre ja Ain Kuusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles