Rootsi äriauhinnad võitsid Greencarrier, ISS Eesti ja Jevgeni Kabanov

Aivar Õepa
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Mäggile Greencarrier Freight Services Estonia OÜst annab auhinna üle Rootsi kroonprintsess Victoria.
Priit Mäggile Greencarrier Freight Services Estonia OÜst annab auhinna üle Rootsi kroonprintsess Victoria. Foto: Tairo Lutter

Täna Tallinnas KUMUs toimunud konverentsil kuulutati välja Rootsi Äriauhinnad 2014 võitjad. Parima jätkusuutlikult kasvava ettevõtte tiitli pälvis logistika- ja  transpordiettevõte Greencarrier Freight Services Estonia, parima ühiskonda panustava projekti tiitli ISS Eesti värbamiskampaania ja aasta noore ettevõtja tiitli Zeroturnaroundi asutaja Jevgeni Kabanov.

Greencarrier on lisaks suurepärastele finantstulemustele seadnud jätkusuutlikkuse prioriteediks kõikides oma tegevustes ning püüdleb eesmärgi poole minimeerida oma põhitegevusest tulenevat negatiivset mõju keskkonnale, teatas äriauhindade üritust korraldav Business Sweden.

Parima ühiskondliku projekti tiitli saanud ISS Eesti värbamiskampaaniaga aidatakse kaasa erivajadustega inimeste ja vanemaealiste tööhõivele, pidades samal ajal parimal viisil silmas ka ettevõtte tegevusvaldkonda ja ärihuve. Kampaanial on positiivne mõju mitmetele Eesti perekondadele ja ühiskonnale laiemalt ning ISS on oma tegevusega eeskujuks kõikidele ettevõtetele.

Jevgeni Kabanovi töökus ja pühendumus tarkvaraettevõtte ZeroTurnaround ülesehitamisel on toonud kaasa rahvusvahelise edu ning ülemaailmse tuntuse. Jevgeni Kabanov on eeskujuks kõikidele  Eesti noortele ettevõtjatele ja idufirmadele, kuna innustab mõtlema suurelt ning julgustab noori endasse uskuma.

Konverentsi avasid Eesti Vabariigi peaminister Taavi Rõivas ja Rootsi kroonprintsess Victoria. Konverentsi peaesineja Karin Nilsdotter pidas inspireeriva ettekande kosmosetööstuse arengusuundadest, kus ta rõhutas koostöö olulisust ettevõtete, ülikoolide ja avaliku sektori vahel ning julgustas ettevõtjaid piire nihutama ja innovaatilisi ideid ellu viima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles