Kontserdiplats pole lõbustuspark

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Muidu suurepärast Noorkuu, Birgit Õigemeele ja Uku Suviste kontserti Pärnu Kuursaali kõlakojas segas nautimast pidev laste kisa ja ringijooksmine.


Riskides enda tembeldamisega lastevihkajaks tahaks siiski öelda, et vanemad võinuks oma lastele enne kodust väljatulekut rääkida, kuhu minnakse ja kuidas seal käituda tuleb.

Lapsi, eriti väiksemaid, ei saa muidugi milleski süüdistada, aga vanemad oleksid võinud neid vahetevahel korrale kutsuda, ja kui lärm liiga suureks läks, hoopis ära tuua. Aga seda ei teinud ükski neist kontserdi vältel mitte kordagi.

Lava ees siblivad ja mängunurgas hõiskavad lapsed elasid oma elu ja neist võib aru saada. Aga kas nende vanemaid tõesti ei häirinud, kui ka kõige tõsisemast muusikapalast nende võsukeste kilked üle kõlasid?

Olin kontserdil ka ise lapsega, aga ta istus kõik need kaks tundi minu kõrval. Kui igav hakkas, siis haigutas ja vaatas ringi, aga kuhugi jooksma küll ei kippunud ja ega ma poleks lubanudki. Usun, et ta sai sellest õhtust hoopis suurema elamuse kui need lapsed, kel suures mängutuhinas polnud aega kordagi lava poole vaadata.

Aga esinejaile suur aitäh hingega antud kontserdi eest ja selle eest, et nemad ennast ümbritsevast melust häirida ei lasknud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles