Taal: Ligi on läbi aja parim rahandusminister

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olari Taal.
Olari Taal. Foto: Peeter Langovits

Endine rahandusminister Jürgen Ligi oli läbi aegade parim rahandusminister, ütles endine poliitik ja ärimees Olari Taal. 

«Jürgen Ligi on läbi aja parim rahandusminister, ühes reas Siim Kallasega,» ütles Taal.

Ta lisas, et rahandusminister peabki olema selge ja sirge joonega, üsna kangekaelne ning vajadusel ehmatama inimesi maa peale tagasi. Lisaks on Ligi vaieldamatult «taibu».

Jevgeni Ossinovski võinuks olla suuremeelne ja kui tõesti leidis põhjust solvumiseks, andeks anda.

«Kui meeskonnas juhtub sisse mitmeti mõistetav, solvavana tundunud märkus ja vabandatakse, siis on ilus võtta vabandus vastu. Seda enam, et kui Jürgen paindub vabandama, tuleb see südamest,» märkis Taal, lisades, et vaevalt nüüd Ossinovski aruka inimesena tundis ennast solvatuna. 

«Ju ikka on tegemist «roosa erakonna»​ poliittehnoloogilise punktivõtuga. Kassiaru Jaska ütleks selle kohta, et litsid mehed need Vargamäe mehed. Eks peatselt näeb mingit Reformierakonna vastukrutskit, Vargamäel ikka kaks kanget...»​ märkis Taal. 

Uuel rahandusministril tema sõnul tähtsust ei ole, sest tegu on puhtalt kohatäitega – eelarve on kokku lepitud ja enne valimisi nagunii peale kampaania midagi ei tehta.

«Saab endale CVsse kirja, et oli rahandusminister,» ütles Taal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles