Digiraadiod muutuvad järjest populaarsemaks

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Digitaalsete raadiojaamade kuulajate arv kasvas aastaga 24,6 protsendini.

Inimesed avastavad üha enam enda jaoks digitaalsel teel raadio kuulamist. Nimelt kasvas aastaga digiraadiojaamade kuulajate arv 24,6 protsendini, kirjutas nma.co.uk.

DigiTV, interneti või DAB kaudu kuulas raadiot 2009. aasta teises kvartalis 21,1 protsenti raadiokuulajatest, kuid tänavu ulatus nende arv juba 24,6 protsendini.

Interneti kaudu raadiot kuulavate inimeste arv tõusis 2,9 protsenti, DABi kaudu kuulajate arv tõusis 20 protsenti ja digi-TV kaudu raadiot kuulavate inimeste arv tõusis 12 protsenti.

Samuti tõusis ka raadio kuulamisele kulutatud aeg. Kui möödunud aasta teises kvartalis kuulati keskmiselt raadiot digitaalsete platvormide kaudu 217 minutit, siis tänavu teises kvartalis kuulati raadiot keskmiselt 253 minutit.

Täiskasvanutest kuulab mobiiltelefoni kaudu raadiot 12,5 protsenti ja 15-24-aastaste hulgas armastab raadiot läbi mobiiltelefoni kuulata 29,8 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles