Eestlased veetsid enim aega Kanal 2 seltsis

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulis naelutas inimesi enim teleri ette jalgpalli MM.
Juulis naelutas inimesi enim teleri ette jalgpalli MM. Foto: SCANPIX

Tänavu juulis vaatasid Eesti elanikud televiisorit keskmiselt kolm tundi ja kaheksa minutit päevas.

Eestlased veetsid telerite ees kaks tundi ja 48 minutit ning mitte-eestlased kolm tundi ja 51 minutit päevas, selgus TNS Emori värskest uuringust.

Eestlastel jagunes telekanali jälgimiseks kulunud aeg esmajoones Kanal 2 (22,4 protsenti), ETV (19,1 protsenti) ja TV3 (16,4 protsenti) vahel.

Mitte-eestlased vaatasid enim PBKd (25,3 protsenti), RTR Planeta Balticut (10,8 protsenti) ja NTV Miri (9,7 protsenti).

Eesti kolme põhikanali osakaal kogu vaatamisajast langes. Kui ETV osakaal mullu juulis ulatus 13,7 protsendini, siis tänavu juulis ulatus see 12,5 protsendini.

Kanal 2 võis möödunud juulis rõõmustada 18,9-protsendilise vaatajate osakaalu üle, kuid tänavu samal ajal ulatus see vaid 14,7 protsendini.

TV3 vaatamisaja osakaal oli 2009. aasta juulis 14,4 protsenti ja tänavu juulis 10,7 protsenti.

Juuli kõige vaadatum saade oli jalgpalli MM-i finaalmäng Hollandi ja Hispaania vahel. Mängu jälgis umbes 222 000 vaatajat ja protsentuaalselt küündis nende arv 17,4 protsendini.

Teisele kohale platseerus jalgpalli MMi poolfinaal Uruguay ja Hollandi vahel, mida jälgis 175 000 inimest. Vaatajaid seega protsentuaalselt 13,7.

Kolmandale kohale tuli samuti jalgpalli MMi poolfinaali mäng Saksamaa ja Hispaania vahel. Seda jälgis kokku 160 000 inimest (12,5 protsenti).

Esikümnesse mahtus veel lisaks jalgpallile ka kergejõustikku ning ainsana pääsesid edetabeli etteotsa erakanalite saadetest Kanal 2 Suvereporter ja Kuldse Trio kontsert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles