BaltCap ostab veerandi TREV-2st

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: Postimees/Scanpix

BaltiCap plaanib osta veerandi  TREV-2 Grupist.

Investeering toimub uute aktsiate emiteerimise teel ja BaltCapi osaluseks TREV-2 Grupis kujuneb umbes 25 protsenti, teatas ettevõte.

«TREV-2 on kindlasti paari aasta perspektiivis sobiv kandidaat börsile Merko ja Nordeconi kõrvale, » ütles BaltiCapi investeeringute director Kristjan Kalda.

Tehing plaanitakse lõpule viia septembri lõpuks pärast vastavusauditite läbiviimist ja Konkurentsiametilt heakskiidu saamist. Tehingu hinda osapooled ei avalikusta.

TREV-2 on tegev teedeehituse, -remondi ja hooldetöödes, raudtee- ja keskkonnaehituses. Kontserni tähtsamad projektid 2010. aastal on põhiteedest Jõhvi-Kukruse lõik ja Viitna ümbersõit Tallinn-Narva maanteel; Karksi-Nuia - Lilli tee rekonstrueerimine, mis on oluline ühendustee Mulgimaa ja Läti vahel; Põlva-Himmaste teelõigu rekonstrueerimine, mis muudab tunduvalt Põlva linna lähiümbrust.

BaltCap haldab viite investeerimisfondi kogumahuga 130 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles