Allikad: Vene VTB pank ostab Itaalia Roberto Cavalli moemaja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano moenädal: Roberto Cavalli kevad/suvi 2015.
Milano moenädal: Roberto Cavalli kevad/suvi 2015. Foto: AFP/SCANPIX

Venemaa VTB panga tütarfirma VTB Capital on teinud sularahas 20 miljoni euro suuruse sissemakse, et omandada 70 protsenti Itaalia Roberto Cavalli moemajast, kinnitasid kaks allikat Reutersile.

Roberto Cavalli moemaja väärtuseks hinnatakse 400 miljonit eurot, vahendab BNS.

Allikas selgitas, et VTB Capitali juhtiv Itaalia pankur Riccardo Orcel tahab tehingu kiiresti teoks teha ja on kokku pannud rahvusvaheliste investorite rühma. Sularaha sissemakse suurendab VTB Capitali võimalusi, sest kui ta pakkumisest loobuks, kaotaks ta ka sissemakse.

Ei VTB ega Cavalli esindajad soovinud seda teadet kommenteerida.

73-aastane moemaja omanik kinnitas Milano moenädalal oma soovi firma maha müüa. Isa tahab ta 1960. aastatel asutatud firmas säilitada 30-protsendilise osaluse.

Vene investorite huvi Itaalia luksuskapuade, moe ja toidu vastu on viimastel kuudel kasvanud, kui Itaalia hakkab pikast kriisist välja tulema.

Vene Rosneft ostis aasta algul Itaalia rehvitootja Pirelli. Viinaärimees Rustam Tariko ostis 2013. aastal Itaalia veinitootja Gancia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles