Poliitilistel põhjustel vallandatud peatoimetaja loob uue uudisportaali

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurimast Vene online-uudisteportaalist Lenta.ru poliitilistel põhjustel vallandatud peatoimetaja Galina Timtšenko kinnitas Riias alustatud projektiga Medusa edasiliikumist – suunaga kogu vene keelt kõnelevale maailmale.

Timtšenko sõnutsi käivitab ta tõsise ja kvaliteetse sisuga uudisportaali, vahendab Dienas Bizness. Töötajaile tõotas ta alustavale ettevõttele kohast kontemurdvat töökoormust, mis selgitab välja, kes teeb tööd armastusest.

Oma kinnitust mööda ei kahetse Timtšenko Lenta.ru ridades töötatud aastaid ning on tänulik, et portaal kogus niivõrd hiiglasliku lugejaskonna – märk sellest, et nõudlus hea sisu järele on suur.

«See, et kogu toimetus tõusis ja lahkus ühe nädalaga – seda ma isegi ei oodanud,» tunnistas Timtšenko oma vallandamist meenutades.

Kuigi Medusa koostöö Mihhail Hodorkovskiga Timtšenko sõnutsi vedu ei võtnud, on Moskvas kerkinud esile uued investorid, kes on nõus uuele portaalile õla alla panema, kuna «neil pole seal enam midagi lugeda».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles