Konkurent: Premiat võivad oodata ümberkorraldused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premia Foodsi juhatuse esimees katre Kõvask, nõukogu esimees Indrek Kasela pressikonverentsil kus Skype'i teel vastab küsimustele ettevõtte jäätiseäri uus omanik Andrei Beshmelnitski.
Premia Foodsi juhatuse esimees katre Kõvask, nõukogu esimees Indrek Kasela pressikonverentsil kus Skype'i teel vastab küsimustele ettevõtte jäätiseäri uus omanik Andrei Beshmelnitski. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Premia Foodsi kohaliku konkurendi Balbiino juhataja Kaido Saluranna hinnangul võivad Premia Foodsi oodata lähitulevikus ümberkorraldused.

«Iseenda eelnevast rahvusvahelisest ärikogemusest ja toiduainete tööstuse viimase aja praktikast nähtub, et sageli lõppevad analoogsed ostud ja ühinemised ikkagi teatud ümberkorraldustega ettevõtete juhtimises ja igapäevases toimimises,» rääkis Salurand Äripäevale.«Iseenesest on taolised tehingud tavapärased ja tulenevad üldjuhul strateegilise investori pikemaajalistest plaanidest. Kes mida ostab – kes turgu, kes odavat tööjõudu, kes midagi muud.»

Tema sõnul toimub efektiivsuse saavutamise eesmärgil igasuguseid koondumisi, sealhulgas tootmise kolimine odavama tööjõu piirkonda ja tootearenduse viimine suurematesse teaduskeskustesse.

Loe pikemalt Äripäevast.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles