Ühised ärid ajasid sõbrad tülli

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herty Tammo
Herty Tammo Foto: Peeter Langovits

Kunagine Skype’i arendaja Toivo Annus on äripartner Herty Tammoga tülis, sest laenu tagasisaamine venis poolteist aastat ning lisaks nõuab ta Tammolt väidetavalt ebaseaduslikult kulutatud 60 000 euro hüvitamist.

Senist praktikat arvestades üsna erandlikult määras kohus hiljuti nende ettevõttele juhatuse asendusliikme, kirjutab Äripäev.

Aktsionärid ei suhtle omavahel otse juba mõnda aega ning kogu asjaajamine ja vaidlus käib kohtusüsteemi koormates juristide vahendusel.

Tuntuim Annuse ja Tammo ühine äriprojekt on Tallinna ühistranspordis valideerimisteenust pakkuv ettevõte Ühendatud Piletite As, milles Annuse ja Tammo firma AS Poohtechi osalus on 42,5 protsenti.

Just see, et Annuse ettevõtte Activity OÜ poolt 2007. aastal Poohtechile antud ligi 192 000 euro suuruse laenu tagasimaksmine venis, on põhjustanud äritüli ja tsiviilvaidluste rägastiku, mida harutatakse nüüd advokaatide abil kohtus.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles