Tallinna Sadama kasum kahanes 11 protsenti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laevad.
Laevad. Foto: Liis Treimann

Tallinna Sadam teenis selle aasta esimese kuue kuuga 245 miljonit krooni puhaskasumit, mis jääb mullu sama aja tulemusele 30 miljoni krooni ehk 11 protsendiga alla.

Tallinna Sadama kuue kuu konsolideeritud müügitulu oli auditeerimata andmetel kokku 698 miljonit krooni, kasvades eelmise aasta sama perioodi võrdluses 41 miljonit krooni ehk 6 protsendi võrra.

Puhaskasumi vähenemine tulenes kasvanud dividendi tulumaksu kulust 67 milj krooni võrra. 2009. aastal kajastus suurem osa dividendi tulumaksu kulust teisel poolaastal.

 Vaatamata keerulisele majanduskeskkonnale ja vähenenud tarbimisele, jätkas aasta esimese kuue kuu võrdluses kasvu ka reisijate arv, mis ulatus kokku rekordilise 3,57 miljoni reisijani, kasvades 219 tuhande reisija ehk 7 protsendi võrra, tetas Tallinna Sadam.

Ettevõtte konsolideeritud varade maht oli 30.juuni 2010 seisuga 7,85 milardit krooni ning ettevõtte laenukoormus moodustas sama seisuga 2,5 miljardit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles