Estonian Air alustab lende Stockholmi Bromma lennuväljale

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Peeter Langovits

Estonian Air alustab tänasest argipäeviti toimuvaid lende Tallinnast  Stockholmi Bromma lennuväljale Rootsis.

Lennud hakkavad toimuma argipäeviti kaks korda päevas alates 29. septembrist kuni 19. detsembrini ning jätkuvad uuel aastal 26. jaanuarist kuni 19. juunini.

Lennuühendus Brommaga on oluline just ärikliendi jaoks. See on heaks alternatiiviks neile, kes plaanivad jääda Stockholmi või selle vahetusse lähedusse.

Estonian Air lendab Stockholmi Arlanda lennuväljale 23 korda nädalas, Brommasse hakkavad lennud toimuma 10 korda nädalas. Stockholm Arlanda jääb Estonian Airi jaoks jätkuvalt oluliseks sihtpunktiks, sest pakub muuhulgas väga häid võimalusi jätkulendudeks rohkem kui 100 sihtkohta üle maailma.

Bromma lennuväli asub Stockolmi kesklinnast 8 km kaugusel, lennuväljalt liiguvad kesklinna suunas bussid kaks korda tunnis, sõiduaeg on 20 minutit.

Arlanda lennuväli asub Stockholmi kesklinnast 40 km kaugusel, lennuväljalt liiguvad kesklinna suunas bussid iga 15 minuti järel, sõiduaeg on 45 minutit. Lisaks sõidab kesklinna suunas kiirrong Arlanda Express, mis väljub iga 15 minuti järel, sõiduaeg on 20 minutit.

Ühe suuna piletihind Tallinnast Brommasse alates 69,90 eurost ja Brommast Tallinnasse alates 79,99 eurost sisaldab kõiki makse, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Nende hindadega pileteid on saadaval piiratud koguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles