Elroni müügi- ja arendusjuhiks asus Ronnie Kongo

Aivar Õepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Liis Treimann

Eestis reisirongiliiklust korraldava Elroni müügi- ja arendusjuhina alustas 22.septembril tööd Ronnie Kongo.

Varem töötas Ronnie Kongo seitse aastat majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis transpordi arengu ja investeeringute osakonna peaspetsialistina, vastutades just transpordi strateegiliste küsimuste, ühistranspordi ja keskkonnasäästliku liikumisega seotud teemade eest. Muu hulgas on Ronnie Kongo tegelenud ka uute rongide projektiga alates 2007. aastast.

«Elronis on minu peamine töö pakkuda reisijatele parimaid valikuid: võimalikult sobivaid väljumisaegu ja optimaalseima suurusega koosseise,» ütles Ronnie Kongo, kelle üheks ülesandeks saab ka piletisüsteemi arenduste juhtimine. «See ülesanne sobib mulle, ma olen analüütiline inimene.»

«Elronis ootavad mind suured väljakutsed,» lisas Ronnie Kongo. «Elronil on Eesti transpordisüsteemis kandev roll ja seetõttu on meil ka suur vastutus. Lubasin tööle asudes anda endast kõik, et mu tegevusest tõuseks maksimaalne kasu maksimaalselt paljudele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles