Apple'i uus operatsioonisüsteem sandistab telefone

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klient hoidmas iPhone 6 ja iPhone 6 plusi Apple´i poes New Yorgis.
Klient hoidmas iPhone 6 ja iPhone 6 plusi Apple´i poes New Yorgis. Foto: Reuters / Scanpix

Kolmapäeval lasi Apple välja oma uue mobiilse operatsioonisüsteemi iOS8 värskenduse, mis pidi paljud vead parandama.

Selle asemel avastasid inimesed, et värskendus on nende telefoni eriti kallihinnaliseks uksestopperiks muutund, kirjutab Business Insider. Telefonide raadiosidelülitused said halvatud, nii et polnud võimalik ei helistada ega internetiteenuseid kasutada. Töö lõpetas Touch ID sõrmejäljeandur. Omal nahal kogesid seda mitmed BI uudisteosakonna töötajad.

Apple võttis mõne tunni pärast uuendused tagasi ja teatas, et «asja uuritakse». Esialgsetel andmetel sattusid löögi alla just uued iPhone 6 ja iPhone 6 Plus.

Eelmisel nädalal välja tulnud iOS8 kimbutasid mitmed vead: mõned rakendused keeldusid klaviatuuri laadimast. Turvaprobleemide tõttu lülitati välja iHealth rakendus, mis koondas kasutaja terviseandmed.

Millal Apple probleemi lahendab, pole teada antud. Seni ilguvad kasutajad Twitteris õunafirma SNAFU (eesti k umbes – olukord normaalne. Kõik on p*****s) seisu üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles