Aswani soovitus: Eestisse minnes võtke kaasa päikseprillid

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonny Aswani.
Sonny Aswani. Foto: Mihkel Maripuu

Tolaram Groupi Balti juht Sonny Aswani kinnitas konverentsil Äriplaan 2015 esinedes, et ta on alati olnud Eesti fänn ja jätkab siia investeerimist.

Ta kirjeldas, et kui Aasias küsitakse, mida Eestisse tulles kaasa peaks võtma, viidates siinsele külmale kliimale, siis vastab ta järgmiselt: «Päikseprillid. Miks? Sest Eestil on ees nii ere tulevik, et teil läheb neid vaja.»

Samas muretseb Aswani kiire ajude väljavoolu pärast Eestist ning kutsus Eesti poliitikuid kokku tulema ja selle probleemiga ühiselt tegelema. Näiteks tema kodumaa Singapur on suutnud ajude väljavoolu vastupidiseks pöörata ja selle üheks põhialuseks on koos tehtud läbimõeldud regulatsiooniuuendused.

Eestisse plaanib Aswani edasi investeerida. Järgmine suurem investeering on biomassil põhineva energiatootmise loomine tehaste juurde, et vähendada sõltuvust vene gaasist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles