Uus laine uputas Jurmala üle luksusautodega

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul Jurmalas algav laulukonkurss «Uus Laine», ehk rohkem tuntud venekeelse «Novaja Volna» nime all, tõi Lätti kohale enneolematul hulgal Vene päritolu uusrikkaid, oma üliekslusiivsete autodega. Samuti saabus Riia sadamasse oma 129 000 000 dollarit maksva jahiga vene miljardär Roman Abramovitš.

Eesti inimestele torkab selles meeletus autoparaadis kindlasti enim silma Eesti registreermismärgiga autod, millest üks Aston Martin kandis numbrimärki MOCKBA8, teine helesinine Bentley, numbrimärki ONE 1, kirjutab Whatcar.

Jurmala muusikafestival on Vene uusrikaste seas muutunud ülipopulaarseks ning nende kohalesaabumine kohalike seas omaette vaatamisväärsuseks.

Tänavu on Jurmalasse saabunud laulukonkurssi kuulama ja noori lauljaid hindama Valeri Leontjev, Leonid Agutin, Lev Lechenko, Ksenija Sobchak, Laima Vaikule jpt kuulsused.

Festivalil «Uus Laine» osaleb andekaid noorlauljaid mitmest erinevast riigist, teiste seas astub täna viimasele lavale meie Uku Suviste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles