Sulling allhankemessil: eesmärk on kõrgema lisandväärtusega tootmine

Aivar Õepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Sulling
Anne Sulling Foto: Martin Ilustrumm

Meie eesmärk on kõrgema lisandväärtusega tootmiseni liikuda, teatas väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling täna ja homme Tamperes toimuvale Soome suurimale tööstusmessile Alihankinta minnes.

«Paljude Eesti ettevőtete ärimudeli üks osa on Soome ettevőtetele allhangete tegemine. Meie eesmärk on liikuda odavalt ja tööjőumahukalt tootmiselt järjest kőrgema lisandväärtusega tootmiseni,» märkis minister Anne Sulling.

Ministri sőnul on investorite Eestisse meelitamisel oluline siinne usaldusväärne majanduskeskkond. «Loodan, et Alihankinta messil osalevad Eesti elektroonika-, masinaehituse- ja metallitööstuse ettevőtted leiavad messilt uusi koostööpartnereid,» lisas Sulling.

Messil kohtub Sulling Soome Perefirmade Liidu juhi, endise peaministri Matti Vanhaneniga. Samuti annab ta Ettevőtluse Arendamise Sihtasutuse korraldatud Soome-Eesti äriseminaril ülevaate Eesti majandusest ning koostööst Soomega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles