Lähipäevil avaneb Eestis uute iPhone’ide ootelist

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone 6 ja iphone 6 Plus
iPhone 6 ja iphone 6 Plus Foto: AFP

Reedel, 12. septembril avab Apple’i siinne edasimüüja IM Arvutid iPhone’ide ootelisti, kuhu saavad end registreerida kõik need, kes soovivad esimesena soetada iPhone 6 või iPhone 6 Plus-i.

IM Arvutite tegevjuht Jaanus Treilmann põhjendab ootejärjekorra loomist varasemate kogemusega, kus nii huvi kui ka nõudlus on olnud suur ning inimeste registreerimine on telefonide jagamist märgatavalt kiirendanud.

Apple tutvustas eile oma tooteesitlusel kahte uut iPhone'i ja nutikella. Uus iPhone tuleb turule kahes suuruses: 4,7-tolline iPhone 6 ja 5,5-tolline iPhone 6 plus.

Peamised erinevused võrreldes eelmise põlvkonna iPhone’ga on valik kahes erinevas suuruses mudeli vahel, senisest parem aku, teravam ekraan, kvaliteetsem kaamera nii fotode kui video salvestamiseks, kiirem WiFi ja 4G andmeside ühendus ning lisandunud on ka turvalist lähisidetehnoloogiat sisaldav NFC.

Täpsemad juhtnöörid registeerimiseks annab IM Arvutid ülehomme kodulehel ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles