EMT, Elion ja Eesti Telekom ühendati

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT ja Elion ühendati Eesti Telekomi ärinime alla. Kaubamärgid jäävad esialgu kasutusele. Pressiüritus ettevõtte esinduskaupluses Viru Keskuses.
EMT ja Elion ühendati Eesti Telekomi ärinime alla. Kaubamärgid jäävad esialgu kasutusele. Pressiüritus ettevõtte esinduskaupluses Viru Keskuses. Foto: Erik Prozes

AS EMT, Elion Ettevõtted AS ja AS Eesti Telekom ühinemine jõustus 1. septembril, ühisettevõtte ärinimeks sai AS Eesti Telekom, kasutusele jäävad nii EMT kui Elioni kaubamärgid.

Ettevõtete juriidiline ühendamine on loomulik jätk eelmisel aastal alanud koostööle. Esimeses etapis alustasid EMT ja Elion klientidele ühist teenuste pakkumist, avades ühised esindused ja käivitades ühise suurkliendihalduse, selgub pressiteatest.

Senised EMT, Elioni ja Eesti Telekomi inimesed, keda on kokku 2100 jätkavad tööd ühinenud ettevõttes.

EMT ja Elioni poolt klientide ja koostööpartneritega sõlmitud lepingud, samuti kõik muud õigused ja kohustused ning varad lähevad ühinemise tulemusena üldise õigusjärgluse alusel üle AS-ile Eesti Telekom.

Ühinemine ei too klientidele ega koostööpartneritele kaasa vajadust seniste lepingute ümber sõlmimiseks. Lepingud jätkuvad samadel, ühinemise hetkel kehtivatel tingimustel. Ühinemise järgselt on EMT või Elioni asemel lepingupooleks AS Eesti Telekom ja selle ärinime alt väljastatakse tulevikus klientidele ka arved. Esialgu saab klient jätkuvalt kaks eraldi arvet kahe eraldi kaubamärgi, kas EMT või Elioni, lõikes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles