LHV alustas kaardimaksete vastuvõtmist

Aivar Õepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV kaarditerminal.
LHV kaarditerminal. Foto: LHV

LHV Pank alustas Eestis viienda pangana kaupmeestele kaardimakse teenuse pakkumist.

LHV juhatuse esimehe Erki Kilu teatel on LHV väljastanud klientidele üle 30 000 pangakaardi. «See on arvestatav hulk ja nüüd on õige aeg alustada kaardimaksete vastuvõtmist,» ütles ta.

Tänaseks on esimesed kliendid LHV kaardimaksete vastuvõtmise teenust juba kasutamas. LHV teenus võimaldab vastu võtta kõiki levinuimaid kaardibrände.

LHV Panga juhatuse esimehe Erki Kilu sõnul pakub LHV kaardimaksete teenindamise täisteenust ehk võimaldab kaardimakseid müügipunktis, pakub selleks terminale ja e-kaubanduse kaardimakseid internetiostude puhul. «Meie eesmärk on pakkuda kaupmeestele senisest kiiremat teenindust ja nüüdisaegsemaid tehnoloogilisi lahendusi hea hinnaga,» ütles ta.

«Lähiajal toome turule ka ettevõtetele vajalikud lisateenused. Näiteks kaardimaksete automaataruanded on raamatupidamise jaoks mugavad, sest ettevõtted näevad nii laekumisi kui ka tehinguid ühes dokumendis,» lisas Kilu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles