Eesti Keskkonnateenused vaidlustas Tallinna jäätmekäitlemise hanked

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Eesti Keskkonnateenused prügiveoauto.
AS Eesti Keskkonnateenused prügiveoauto. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Jäätmefirma Eesti Keskkonnateenused AS on vaidlustanud viiest Tallinna linna korraldatud jäätmekäitlemise hankest need kolm, kus edukaks tunnistati AS Tallinna Jäätmete Taaskasutamiskeskus.

Möödunud nädalal esitas AS Eesti Keskkonnateenused vaidlustuse kolmele Tallinna keskkonnaameti korraldatud jäätmekäitlemise hankele, milles oli edukaks tunnistatud Tallinna Jäätmete Taaskasutamiskeskuse pakkumised, selgub riigihangete registrist ja linnavalitsuse päevakorrast.

Neljaks aastaks sõlmitava Lasnamäe ja Pirita jäätmeveopiirkondadest pärinevate jäätmete käitlemise hankel tunnistati edukaks AS Tallinna Jäätmete Taaskasutamiskeskuse 2,7 miljoni ja 472 000 euro suurused pakkumised, millele lisandub käibemaks. Vanalinnas ja Kesklinnas pakkus keskus 590 000 eurot ja 1,9 miljonit eurot ilma käibemaksuta. Haaberstis ja Kristiines oli keskuse pakkumus 1,8 miljonit eurot ilma käibemaksuta, selgub kolmapäeval linnavalitsuses arutlusele tulevast ülevaatest.

Nõmme ja Mustamäe piirkonnas on edukaks tunnistatud Eesti Energia ja Eesti Keskkonnateenused AS-i 2,3 miljoni euro suurune pakkumine ning Põhja-Tallinnas Eesti Energia 1,3 miljoni euro suurune pakkumine, kõikidele pakkumistele lisandub käibemaks.

Tallinna linn jaguneb kolmeteistkümneks jäätmeveopiirkonnaks. Linn otsustas jagada hanked kaheks - jäätmete käitlemise ja jäätmeveo hangeteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles