Starman näitab tänasest telekanaleid ka nutiseadmetes

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani auto.
Starmani auto. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Starman tõi turule digiTV mobiilse lisateenuse TV Everywhere (TVE), mille abil saavad Starmani STARboxi kliendid vaadata 20 telekanali programmi ka oma nutiseadmete ekraanidel, teatas ettevõte.

Teenus on kõigile Starmani STARboxi klientidele tasuta kättesaadav alates tänasest.  Mobiilse televisiooniteenuse TVE kasutamise eelduseks on Starmani STARboxi ja kiire andmesideühendusega nutiseadme olemasolu. Klient peab oma nutiseadmele alla laadima Starmani mobiilirakenduse ning siduma selle oma STARboxiga. Seejärel saab Starmani mobiiliäpi vahendusel vaadata 20 kanali programmi samamoodi nagu kodusest telerist. 

Ühe STARboxi digitaalset sisu saab paralleelselt vaadata kuni kahel nutiseadmel. Telepildi nutiseadme vahendusele vaatamise eelduseks on hea andmesideühenduse olemasolu nutiseadmes. Teenus töötab Androidi platvormi seadmetes alates versioonist 4.1 ning Apple iOS platvormil alates versioonist iOS 6. Teenus on kättesaadav vaid Eesti territooriumil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles