Saaremaalt mandrile sõitis rekordarv reisijaid

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praam Regula Virtsu sadamas.
Praam Regula Virtsu sadamas. Foto: Peeter Langovits

Kuivastu-Virtsu liinil sündis pühapäeval teenindatud sõidukite kolme aasta päevarekord, kui parvlaevad Saaremaa ja Regula vedasid üle Suure väina 2558 sõidukit.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli väitel oli ooteaeg pühapäeval kuni viis tundi. Anonüümseks jääda soovinud reisija seisis enda sõnul aga järjekorras seitse tundi. «Kõik pidi väga hästi olema, uued laevad ja puha, kuid on halvemini kui kunagi varem,» sõnas pettunud reisija.

Rekordilist reisijate arvu põhjendas Treiel Saaremaal toimunud jahimeeste kokkutulekuga. «Kõik tahavad ära minna kohe pärast suure ürituse lõppu ja ühel ajal,» ütles Treiel.

Treieli hinnangul ei pruugi parvlaevade võimsuse kasv iseenesest tähendada ooteaegade lühenemist, sest kliente tuleb selle arvelt aina juurde. «Kindlasti tuleb ka juulikuu kokkuvõttes absoluutne rekord, » lubas Treiel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles