Robbie Williamsi kontserdi DVD valmib selle aasta lõpus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Robbie Williams.
Edgar Savisaar ja Robbie Williams. Foto: Edgar Savisaare Facebooki konto

Möödunud aasta 20. augustil esines Tallinna Lauluväljakul Briti edukaim sooloartist Robbie Williams. Kevadel pidi valmima show'st turnee ainus ametlik kontsertfilm «Robbie Williams – Live in Tallinn» koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ning Tallinna linnaga.

EASi pressiesindaja Jürg Samel tunnistas, et DVD lansseerimine on lükkunud 2014. aasta lõppu. «Seega saame neist rahanumbritest rääkida alles pärast seda.»

Senised Robbie Williamsi kontserdi «Robbie Williams: Live In Tallinn» ja turunduskampaania «Meet Me In Tallinn» korraldamisega seotud tegevused on EASi hinnangul hästi õnnestunud ning turunduskampaania on vastu võetud positiivselt.

Sameli sõnul on kontserdi otseülekanded edukalt toimunud 40 riigi kinodesse, kus kokku on näidatud filmi üle 1500 esitluskorra.

DVD valmimise edasilükkumise põhjused ei ole päris EASi ega tootja Factory OÜ kontrolli all, selgitas Samel. «Nimelt on DVD materjal küll juba enne 2013. aasta lõppu 100 protsenti valmis toodetud, kuid Robbie Williamsi meeskond olnud väga hõivatud käimasoleva «Swing Both Ways» tuuriga ning seetõttu on ka DVD müügile jõudmine venima jäänud.»

Robbie Williamsi management on Factory OÜ-le kinnitanud, et kõik vajalikud toimingud DVD väljastamiseks saavad nende poolt tehtud nii, et DVD saab välja anda 2014. aasta lõpuks.

Tootja on EASi DVD valmimise venimisest ja selle põhjustest ka teavitanud.

EAS ostis antud projekti raames meediapartnerilt meedianähtavust ja kontserdist valmiv DVD on selle projekti üks osa. Terve projekti eelarve on 300 060 eurot ja selle eesmärk on tutvustada Robbie Williamsi kontserdi abil Eestit kui atraktiivset reisisihti.               

«Venima on tegevustest jäänud vaid DVD müüki laskmine. Täpsema ülevaate kampaania tulemustest saame anda aasta lõpus,» selgitas Samel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles