Technopolis Ülemiste ASi omanikud lisavad ettevõttesse 5,6 miljonit eurot

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste Technopolis
Ülemiste Technopolis Foto: http://www.ulemistecity.ee/blog/targa-ari-linn-nuud-palju-nahtavam/

Technopolis Ülemiste ASi omanikud süstivad ettevõttesse 5,6 miljonit eurot, eesmärgiga rahastada Lõõtsa tn 5 kerkiva 13-korruselise büroohoone ning Valukoja tn 4C rajatava parkimismaja ehitust.

«Tegemist on Ülemiste City jaoks kahe väga tähtsa objektiga, mille valmimine aitab kaasa linnaku arengule ja parandab oluliselt infrastruktuuri,» sõnas Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

«Antud investeering on osa ettevõtte selle ja järgmise aasta 20-miljonilisest investeerimisprogrammist, millest andsime teada aprilli alguses.»

Lõõtsa tn 5 kerkivat 13-korruselist büroohoonet ehitab Nordecon AS ja see valmib järgmise aasta augustiks. Parkimismaja ehitab Nordecon Betoon OÜ ja see valmib 2015. aasta jaanuariks.

Gert Jostovi sõnul aitab uue büroohoone ehitus linnakul kasvada ning annab võimaluse tuua siia uusi ja põnevaid rentnikke, kes panustaksid linnaku teadmistepõhisesse arengusse ning selle eesmärgi täitmisele soovivad omanikud igati kaasa aidata.

«Parkimismaja näol on eelkõige tegemist mugavusteenusega, kuid just sellised lahendused, nagu võimalus linnaku töötajatel tasuta parkida või siinsamas asuvad koolid, lastaed ja kauplused on need, mis muudavad Ülemiste City nii atraktiivseks,» selgitas Gert Jostov.

«Parkimismaja valmimisega saab loodetavasti püsiva lahenduse ka viimasel ajal üks suuremaid korralduslikke probleeme linnakus – sellega on meil olemas koht kuhu järgmiste suurte lammutamiste või ehitusobjektide lähedusest parkimist turvaliselt ümber suunata.»

AS Technopolis Ülemiste on endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegse linnaosa Ülemiste City suurarendaja. Linnakus tegutseb täna üle 200 ettevõtte ning seal on endale töökoha leidnud ca 6000 töötajat. Technopolis Ülemiste AS kuulub 49 protsendilise osalusega AS-le Mainor Ülemiste ja 51 protsendilise osalusega Soome börsifirmale Technopolis Plc.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles