Iron Maideni laulja teeb soolokarjääri lennukitega

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iron Maideni laulja Bruce Dickinson bändi kontsertturneel.
Iron Maideni laulja Bruce Dickinson bändi kontsertturneel. Foto: Astapkovich Vladimir/ITAR-TASS

Iron Maideni laulja Bruce Dickinson on oma elu veetnud rokkbändi Iron Maideni lauljana, kuid nüüd asub ta teist sorti metalli kallale – lennundusärisse.

Dickinson, kes lõpetas hiljuti kolm aastat kestnud maailmaturnee Iron Maideniga, on olnud piloot 25 aastat. Nüüd plaanib ta teha soolokarjääri: eelmisel aastal lõi ta ettevõtte, mis tegeleb lennukite rentimisega, lennukihooldusega ja pilootide treenimisega, kirjutab The Wall Street Journal.

Ettevõte Cardiff Aviation plaanib paari aasta jooksul ehitada kuni kümnest õhusõidukist koosneva lennukipargi. Lisaks lennukite parandamisele ja hooldusele plaanib Dickinson veenda rendiettevõtteid, et nad annaksid ära oma vanad ja kasutuseta lennukid. Muusik plaanib need lennukid korda teha, edasi rentida ja aidata enda ettevõtte pilootidega kiiretel aegadel, näiteks suviti lennufirmasid teenindada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles