Sports Direct avab Ülemistes suure poe

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sports Direct
Sports Direct Foto: Repro

Briti hiiglaslik spordikaupade müüja Sports ­Direct avab oktoobri lõpus Ülemiste keskuse laiendatud osas suure kaupluse, kirjutab Äripäev.

Sports Direct, mis on tuntud oma madalate hindade poolest, avab oktoobri lõpus laiendatud Ülemiste keskuses uue kaupluse. Sports Directi Balti piirkonna juht Remi Aare kinnitas, et kaupluses hakkavad olema samad hinnad nagu Inglismaal.

Kuna Sports Direct Internationalil on 60-protsendiline enamusosalus Sportland International Groupis, tundub Ülemiste keskuse juhatuse liikmele Guido Pärnitsale konkurendi samasse kaubandusekeskusesse toomine veidi läbimõtlemata samm. Samas leiab Pärnits, et Sports Direct täiendab Ülemiste keskuse spordivalikut – kaupluses on selged monobrändipoed, nagu Nike, multibrändipoed, nagu Sportland ja Rademar, ning discount-hinna kontseptsiooniga poed, nagu Sports Direct.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles