Elisa käive pööras teises kvartalis kasvule

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Seppänen.
Sami Seppänen. Foto: Sille Annuk.

Täissideoperaatori Elisa käivepööras selle aasta teises kvartalis uuesti kasvule, tõustes2010. aasta teises kvartalis võrreldes eelmise aasta sama ajaga 1,6 protsendi võrra, teatas ettevõte.


«Mulluse majandussurutise tingimustes Elisa käibenumbrid langesid, käesoleva aasta algus näitas juba paranemise trendi ning teine kvartal viis ettevõtte käibe üle pika aja taas tõusujoonele,» ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

«See on väga positiivne trend, seda enam, et käibe kasvu taga pole teenuste hinnatõus, vaid puhtalt kliendibaasi kasv, mis on eriti järsu hüppe teinud nimelt selle aasta teises kvartalis. Kõigest ühe kvartali jooksul on Elisa suutnud juurde võita 14 300 klienti.»

Käesoleva aasta esimese kvartali lõpus ulatus Elisa kliendibaas 363 500-ni, teise kvartali lõpus oli see number juba 377 800. Elisa Eesti käive 2010. aasta teises kvartalis oli 360,6 miljonit, mullu samal ajal aga 354,8miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles