Suhtekorraldusfirma töötab kuuma tõttu hommikuti ja õhtuti

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suhtekorraldusfirma töötajad vastavad päeval telefonikõnedele kodus ja rannas.
Suhtekorraldusfirma töötajad vastavad päeval telefonikõnedele kodus ja rannas. Foto: Panther Media/Scanpix

Suhtekorraldusfirma Alfa-Omega Communications muutis palavusega seoses ajutiselt oma tavapärast tööaega. Nüüd algab tööpäev kontoris tund aega varem ja lõppeb kell 13.00. Täistööpäevast puudu jäävad paar tundi panustavad töötajad õhtujaheduses kodus tööd tehes.

«Viimaste nädalate püsivalt kõrged temperatuurid ei ole eestlastele harjumuspärased. Isegi meie paekivist seintega vanalinna maja hakkab üles soojenema, ütles Alfa-Omega Communications-i juhataja Viive Aasma. «Ühest küljest põhjustab palavus teatud määral loidust ja teisest küljest tahaks ilusa ilmaga pärastlõunal midagi muud teha, kui kontoris istuda,» selgitas ta. «Sobilikuma töörütmi leidmiseks kaalusime ka lõunamaist siesta varianti, kuid meie kollektiiv ei pidanud otstarbekaks pärast lõunast puhkust taas kontorisse kogunemist. Seega on meil nüüd klassikalise lõunauinakuga siesta eestimaine modifikatsioon.»

Firma töötajad on ümberkorraldusega rahul. «Eesti on eeskujulik IT-riik ja vajalikule informatsioonile saab ligi igal pool ja igal ajal. Samas on meie suvi lühike ja sel ajal tuleb patareid korralikult ära laadida, et sügisel ning talvel efektiivne olla. Oleme sättinud oma klienditöö nii, et see ei kannataks. Telefonid töötavad ju ka rannas ja koduseinte vahel,» on agentuuri projektijuht Regina Soop uue olukorraga rahul.

Kuumade ilmade taandudes naaseb ettevõte tavapärase töörütmi juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles