GLIMSTEDTi advokaat nimetati ühe suurima rahvusvahelise juristide liidu komitee kaasjuhiks

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hele Karja.
Hele Karja. Foto: Glimstedt

GLIMSTEDTi advokaat Hele Karja valiti rahvusvahelise advokaatide ja juristide assotsiatsiooni ITechLaw E-Kaubanduskomitee kaasjuhiks järgmiseks perioodiks.

ITechLaw on advokaatide ja juristide assotsiatsioon, mis spetsialiseerub intellektuaalsele omandile, IT-le ja tehnoloogiale. «Tegemist on ühe suurima omalaadse rahvusvahelise ühendusega, mis on esindatud rohkem kui kuuekümnes riigis – sellesse kuulumine on mulle suur au. E-Kaubanduskomitee kaasjuhina saan nüüd panustada eelkõige e-kaubandust puudutavatesse õiguslikesse küsimustesse,» kommenteeris GLIMSTEDTi advokaat Hele Karja.

Hele Karja on GLIMSTEDTi advokaat, kes nõustab peamiselt intellektuaalse omandi ja IT ning äriõiguse tegevusvaldkondades. ITechLaw’ga oli ta seotud juba varem – aastatel 2010-2012 oli ta ITechLaw kohalik esindaja kogu Baltikumis ning perioodil 2012-2013 ITechLaw’ I-WIN komitee aseesimees. Hetkel kuulub Hele Karja assotsiatsiooni juhatusse.

GLIMSTEDTi advokaadibüroos  töötab kokku üle 250 advokaadi Tallinnas, Riias, Vilniuses, Minskis ja erinevates linnades Rootsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles